2014-09-22 09:14:06• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tanulni sohase késő

Napi horoszkóp szeptember 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vissza kellene fognia magát! Hogy miben is kellene mértéktartóbbnak lennie, arra a mai éjszakán választ kaphat - álmában. Pénzügyi téren változékony időket él, de bízzon a társában, ő segít átvészelni a nehéz napokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehéz időket él át mostanában, leginkább a párkapcsolatában. Hogy erőt meríthessen, koncentráljon inkább az élet valamely más területére, ahol kellemesebb élményekben részesülhet. Ilyen a sport, és a kultúra, a művészetek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jobban érezhetné magát a családjában, ha hajlandó lenne némi kompromisszumra. Vigyázzon, lehetőleg ne keveredhet jogi természetű vitákba. Mielőtt nyílt konfrontációra szánná magát, kérje ki egy hozzáértő jogi szakember véleményét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tanulni sohase késő, iratkozzon be valamilyen szakmai, vagy nyelvi tanfolyamra! Családja is támogatónak bizonyul, csak a szabadidőnek látja a híját. A hétvégi kurzusokat most önnek találták ki: vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Rémülten konstatálja, hogy hízásnak indult. A jegyében járó Jupiter hatását sajnos így is megtapasztalhatja. Szerencsére megnövekszik a mozgásigénye is, ami hozzásegítheti a felesleges kilók leadásához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy társulás vagy kapcsolati problémák miatt fokozott költekezésre kényszerülhet. A legjobb út, ha támogatókat keres a régi barátok között. Ma bárkit képes elbájolni, és lyukat beszélhet a legfukarabb ember hasába is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A káros szenvedélyektől most könnyen megszabadulhat, vagy épp fordítva: rászokhat valami jóra és egészségesre. Lehet ez akár testmozgás, vagy másféle étrend, reformkonyha. A szerelem sem fogja elkerülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön egy szerencsés ember, ne kísértse a sorsát! Ne akarjon még annál is többet, mint ami saját jóérzése szerint is járna! Sokáig el tudja kábítani környezetét, de ha lelepleződnek túlzásai, már azt sem fogják elhinni önnek, ami való igazság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, adjon át nekik házi kötelességeiből! Pénzügyi helyzetében átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkallja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha lehetősége adódik a tanulásra, semmiképpen ne szalassza el azt! Még ha most nem is látja a hasznát, vagy fárasztónak is érzi, utóbb biztosan nem bánja meg. Lehet, hogy most még csak hobbi, de kenyérkereset lesz majdan.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Általában szólva jobban oda kellene figyelnie kapcsolataira: vajon ön is nyújt-e annyit szeretteinek, mint amennyit tőlük kap? Az esetleges elhidegülésnek lehet, hogy kizsákmányoló érzelmi hozzáállása az oka. Szeretni sose késő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minden vágya az, hogy meggazdagodjon, és erre valahogy a körülményei is rákényszerítik. Ehhez azonban jó kondi is kell. A sporthoz a legjobb, ha a természetes környezetet választja. Sétáljon, fusson erdei utakon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: